Gaes ontwikkelingen
Het webinar ‘De gebundelde krachten van GAES, Tygron en FME’ was een groot succes!

Tijdens het webinar “De gebundelde krachten van GAES, Tygron en FME” afgelopen woensdag hebben wij laten zien hoe je tot diepgaande analyses kan komen van opgaves als groen, klimaat en duurzaamheid. En hoe data en digitale toepassingen daarbij kunnen worden gecombineerd.

Het was een prachtig webinar waarin we hebben kunnen laten zien wat de meerwaarde van de gebundelde krachten van GAES, Tygron en FME nu precies is. De opkomst was hoog, er zijn mooie gesprekken met elkaar gevoerd en we kregen veel enthousiaste reacties. Alle aanwezigen bedankt voor je interesse en aanwezigheid bij het webinar!

Mocht je ook interesse hebben en het webinar om wat voor reden dan ook gemist hebben? Of wil je het graag nog een keer terugkijken? Hier vind je een link naar de opnames van het webinar: Webinar de gebundelde krachten van Tygron en FME: Verslag – Tygron

Voel je vooral vrij om deze door te sturen naar andere mogelijk geïnteresseerden. Wil je meer weten over wat GAES voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Wil Jacobs: w.jacobs@groenalseenservice.nl

Lees meer

GAES is aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2023!

Op 27 en 28 september is GAES aanwezig op de vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht: de verzamelplek voor alles over inrichting en beheer van de openbare ruimte. Wij presenteren hier onze GAES Digital Twin. Daarmee tonen we de werkelijke waarden en baten van de inrichting van uw openbare ruimte, projecten en gebiedsontwikkeling.

Gaes ontwikkelingen
sep 12, 2023

GAES is partner van het Circulaire Openbare Ruimte Congres!

Dit congres wordt op 14 en 15 juni in de voormalige opslagloods De Fruitvis in de Rotterdamse haven gehouden. Kom jij ook langs op de stand van GAES? En mis vooral de inspiratiesessie ‘de waarden en baten van een circulaire boom’ van Wil Jacobs, manager van GAES, samen met de Gemeente Den Haag niet!

Gaes ontwikkelingen
jun 12, 2023

GAES op HAS Geo Experience 2023!

Aanstaande donderdag 9 maart organiseert de opleiding Applied Geo-Information Science (AGIS) van HAS green academy de HAS Geo Experience: het grootse onderwijsgedreven Geodata Science & Visualisatie event voor de leefomgeving van Nederland! Wij presenteren op deze dag de Groen Als Een Service-manier om onze openbare ruimte data-gedreven, groener, duurzamer en klimaatbestendig te maken.

Gaes ontwikkelingen
mrt 6, 2023