Gaes ontwikkelingen
GAES als sponsor aanwezig op Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte!

Volgende week donderdag 30 maart is het 10-jarig jubileum van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte in de Fokker Terminal in Den Haag. GAES is hier als sponsor aanwezig! We staan op het ontmoetingsplein.

De jubileumeditie van NCBOR wordt in samenwerking met gastgemeente Den Haag, de City Deal Openbare Ruimte, en natuurlijk de netwerken CROW Levende Stad en iAMPro georganiseerd in de wijk De Binckhorst in Den Haag. En dat is niet toevallig gekozen. Naast bijzondere stad en deelnemer aan de City Deal, is Den Haag ook de basis voor de ministeries. En als ergens de integrale aanpak van de vernieuwingsopgave duidelijk zichtbaar wordt, is het wel in De Binckhorst. Deelnemers wandelen door de wijk en leren over de ontwikkelingen, vraagstukken en uitdagingen.

Jubileumeditie

In deze jubileumeditie blikken we terug op 10 jaar Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte. We kijken naar het heden én vooruit naar de toekomst. Het congres gaat ondertussen over veel meer dan alleen het beheer van de openbare ruimte. Deze editie staat de gezamenlijke aanpak van de vernieuwingsopgave van de fysieke leefomgeving centraal. Het is zoveel meer dan een congres alleen. Vakgenoten komen samen, delen strategische en tactische kennis en maken verbinding.

Grenzeloos Verbinden

Een integrale aanpak van de vernieuwingsopgave met grote transities als energie, water, biodiversiteit en circulariteit in de openbare ruimte kan alleen succesvol zijn wanneer er ‘grenzeloze verbindingen’ worden gelegd. Tussen ontwerp en beheer, tussen boven- en ondergrondse aanpak en natuurlijk ook met de toekomstige beheerders van onze leefomgeving. Daarom is het thema van NCBOR 2023: ‘Grenzeloos Verbinden’. Grenzeloos Verbinden zit in de genen van GAES! Functioneel verbinden met mensen, data en groen voor optimale waarden en baten in de openbare ruimte.

Wil je meer weten?

Lees meer

GAES op HAS Geo Experience 2023!

Aanstaande donderdag 9 maart organiseert de opleiding Applied Geo-Information Science (AGIS) van HAS green academy de HAS Geo Experience: het grootse onderwijsgedreven Geodata Science & Visualisatie event voor de leefomgeving van Nederland! Wij presenteren op deze dag de Groen Als Een Service-manier om onze openbare ruimte data-gedreven, groener, duurzamer en klimaatbestendig te maken.

Gaes ontwikkelingen
mrt 6, 2023

Noviteitenfietstocht in Den Haag

Het laatste groenbeheerdersoverleg in de gemeente Den Haag stond in het teken van noviteiten in de openbare ruimte. In stadsdeel Laak zijn diverse vooruitstrevende projecten al fietsend bezocht. Boombunkers, biochar, Urban waterbuffer, circulaire materialen en Groen Als Een Service waren belangrijke thema’s tijdens deze fietstocht.

Gaes ontwikkelingen
mei 31, 2022

Meten is weten!

Wil je weten welke prestatie het groen in je gemeente, op je project of zorglocatie levert? Dan zijn sensoren een ideaal instrument om deze prestaties te meten. Ons GAES-dashboard zal deze gegevens op een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke manier presenteren.

Gaes ontwikkelingen
feb 2, 2022