Gaes ontwikkelingen
GAES op HAS Geo Experience 2023!

Aanstaande donderdag 9 maart organiseert de opleiding Applied Geo-Information Science (AGIS) van HAS green academy de HAS Geo Experience: het grootse onderwijsgedreven Geodata Science & Visualisatie event voor de leefomgeving van Nederland! 

Kennis delen, samen kennis bouwen, GEO-data verzamelen en gebruiken in de openbare ruimte is waar GAES samen met haar partner Yookr voor staat. Wij presenteren op deze dag de Groen Als Een Service-manier om onze openbare ruimte data-gedreven, groener, duurzamer en klimaatbestendig te maken. Met als primeur een presentatie van  het Smart City onderzoek wat wij binnenkort, samen met 6 HAS-studenten, in het Laakkwartier in Den Haag zullen gaan uitvoeren!

 Het wordt een dag waarop het werkveld en studenten samen leren en ontwikkelen op het gebied van geo-data. Je krijgt inzicht in actuele geo-projecten en er is een officiële kick-off van het Digital Innovation Lab. Ontdek hoe studenten van HAS green academy werken aan praktische oplossingen voor de ruimtelijke uitdagingen van vandaag en morgen! In de demo-zone worden de laatste technologische ontwikkelingen beleefd en gedeeld en ontdek je hoe jij/jouw organisatie hieraan kan bijdragen.

 Er zijn diverse key-notes over de nieuwste Geo data en ICT-innovaties, een pitch-podium en netwerkmarkt om stages te matchen én elkaar te leren kennen voor een baan. Ook zijn er dit jaar twee jubilea die gevierd worden, namelijk 75 jaar HAS en het 10-jarig bestaan van de opleiding AGIS!

Lees meer

GAES is aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2023!

Op 27 en 28 september is GAES aanwezig op de vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht: de verzamelplek voor alles over inrichting en beheer van de openbare ruimte. Wij presenteren hier onze GAES Digital Twin. Daarmee tonen we de werkelijke waarden en baten van de inrichting van uw openbare ruimte, projecten en gebiedsontwikkeling.

Gaes ontwikkelingen
sep 12, 2023

GAES is partner van het Circulaire Openbare Ruimte Congres!

Dit congres wordt op 14 en 15 juni in de voormalige opslagloods De Fruitvis in de Rotterdamse haven gehouden. Kom jij ook langs op de stand van GAES? En mis vooral de inspiratiesessie ‘de waarden en baten van een circulaire boom’ van Wil Jacobs, manager van GAES, samen met de Gemeente Den Haag niet!

Gaes ontwikkelingen
jun 12, 2023