Gaes ontwikkelingen
Webinar 4 oktober: de gebundelde krachten van GAES, Tygron en FME

๐——๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—บ: 4 ๐—ผ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ 2023

๐—ง๐—ถ๐—ท๐—ฑ: 14:00 – 15:00 ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ

GAES werkt data gedreven aan een klimaatbestendige, gezonde en gelukkige stad.

Er is steeds meer waardevolle data beschikbaar van de openbare ruimte. Maar haal je er wel uit wat erin zit? En hoe laat je dat het beste tot zโ€™n recht komen? Met de gebundelde krachten van GAES, Tygron en FME zit dat wel snor! Wil je weten hoe dit (samen)werkt? Meld je dan nu aan voor ons gezamenlijke webinar op 4 oktober!

https://www.tygron.com/event/de-gebundelde-krachten-van-tygron-en-fme/

 

Centraal tijdens het webinar staat het voorbeeld van Groen als een service. Wil Jacobs zal demonstreren hoe de werkelijke waarde van groen inzichtelijk te maken is. Onze experts vertellen รฉn laten zien hoe je makkelijk analyses kunt maken. Daarnaast is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. We hopen je te zien op 4 oktober!

Tijdens dit webinar presenteren:

Wil Jacobs – GAES

Hans van der Maarel – Red Geographics

Koen Verhoeven – Terralytics

Florian Witsenburg – Tygron

Lees meer

GAES is aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2023!

Op 27 en 28 september is GAES aanwezig op de vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht: de verzamelplek voor alles over inrichting en beheer van de openbare ruimte. Wij presenteren hier onze GAES Digital Twin. Daarmee tonen we de werkelijke waarden en baten van de inrichting van uw openbare ruimte, projecten en gebiedsontwikkeling.

Gaes ontwikkelingen
sep 12, 2023

GAES is partner van hetย Circulaire Openbare Ruimte Congres!

Dit congres wordt op 14 en 15 juni in de voormalige opslagloods De Fruitvis in de Rotterdamse haven gehouden. Kom jij ook langs op de stand van GAES? En mis vooral de inspiratiesessie โ€˜de waarden en baten van een circulaire boomโ€™ van Wil Jacobs, manager van GAES, samen met de Gemeente Den Haag niet!

Gaes ontwikkelingen
jun 12, 2023

GAES op HAS Geo Experience 2023!

Aanstaande donderdag 9 maart organiseert de opleiding Applied Geo-Information Science (AGIS) van HAS green academy de HAS Geo Experience: het grootse onderwijsgedreven Geodata Science & Visualisatie event voor de leefomgeving van Nederland! Wij presenteren op deze dag de Groen Als Een Service-manier om onze openbare ruimte data-gedreven, groener, duurzamer en klimaatbestendig te maken.

Gaes ontwikkelingen
mrt 6, 2023