Gaes ontwikkelingen
GAES is aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2023!

Op 27 en 28 september is het weer zover! De vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht: de verzamelplek voor alles over inrichting en beheer van de openbare ruimte.

U staat voor flinke uitdagingen in de Openbare Ruimte: hitte, droogte, wateroverlast, terugloop aan biodiversiteit en sociale uitdagingen.

Wilt u weten en meten wat er echt aan de hand is bij deze uitdagingen? Of zien welke ingrepen in uw groene buitenruimte werken? Wilt u dat graag laten zien aan alle betrokken partijen? Groen Als Een Service (GAES) bewijst wat de werkelijke waarde van groen is.

Op de vakbeurs Openbare Ruimte presenteren we onze GAES Digital Twin. Daarmee tonen we de werkelijke waarden en baten van de inrichting van uw openbare ruimte, projecten en gebiedsontwikkeling. Per SDG, voor de korte én lange termijn.

Met diepgaande data-analyses geven we gerichte advies voor het behalen van uw doelen en door te voeren maatregelen. We zetten daarvoor real time sensoring, een gebruiksvriendelijk dashboard en 3D-visualisaties in.

Geïnteresseerd? We zien u graag op stand 2.1.41. Voor meer informatie: openbareruimte.nl/

Lees meer

GAES is partner van het Circulaire Openbare Ruimte Congres!

Dit congres wordt op 14 en 15 juni in de voormalige opslagloods De Fruitvis in de Rotterdamse haven gehouden. Kom jij ook langs op de stand van GAES? En mis vooral de inspiratiesessie ‘de waarden en baten van een circulaire boom’ van Wil Jacobs, manager van GAES, samen met de Gemeente Den Haag niet!

Gaes ontwikkelingen
jun 12, 2023

GAES op HAS Geo Experience 2023!

Aanstaande donderdag 9 maart organiseert de opleiding Applied Geo-Information Science (AGIS) van HAS green academy de HAS Geo Experience: het grootse onderwijsgedreven Geodata Science & Visualisatie event voor de leefomgeving van Nederland! Wij presenteren op deze dag de Groen Als Een Service-manier om onze openbare ruimte data-gedreven, groener, duurzamer en klimaatbestendig te maken.

Gaes ontwikkelingen
mrt 6, 2023