Gaes ontwikkelingen
GAES verzorgt samen met partners inzending op Floriade 2022

GAES levert samen met Boogaart Almere, Stichting Stad & Natuur Almere en Stichting Nationale Boomfeestdag (Dutch National Tree Foundation) een bijdrage tijdens Floriade Expo 2022 met de inrichting van een groene en gezonde stad. Op vrijdag 11 februari is deze samenwerking bevestigd tijdens een feestelijk moment op kavel 46 op het terrein van Floriade Expo 2022.

 Een kavel waar natuur, natuurlijke materialen en natuurlijke elementen de basis vormen voor een inspirerend bezoek. De drie belangrijkste pijlers die een plek krijgen, zijn: bomen, biodiversiteit en bewegen. Thema’s die allemaal een belangrijke bijdrage leveren aan een groene en gezonde stad!

GAES zal zich vooral richten op de waarden en baten van deze hoofdthema’s. Deze zullen de onderligger vormen voor het verhaal wat we als GAES op deze kavel willen vertellen. Boogaart zal de inrichting en aanleg van de kavel sponsoren en deze onderhouden gedurende de Floriade 2022.

Tijdens de Floriade Expo 2022 is een bezoek aan kavel 46 natuurlijk een must!  Er is o.a. een bomenbeleefpad, een buzzzhalte en een afwisselende programmering voor schoolklassen en gezinnen over de hoofdthema’s.

Lees meer

GAES is aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2023!

Op 27 en 28 september is GAES aanwezig op de vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht: de verzamelplek voor alles over inrichting en beheer van de openbare ruimte. Wij presenteren hier onze GAES Digital Twin. Daarmee tonen we de werkelijke waarden en baten van de inrichting van uw openbare ruimte, projecten en gebiedsontwikkeling.

Gaes ontwikkelingen
sep 12, 2023

GAES is partner van het Circulaire Openbare Ruimte Congres!

Dit congres wordt op 14 en 15 juni in de voormalige opslagloods De Fruitvis in de Rotterdamse haven gehouden. Kom jij ook langs op de stand van GAES? En mis vooral de inspiratiesessie ‘de waarden en baten van een circulaire boom’ van Wil Jacobs, manager van GAES, samen met de Gemeente Den Haag niet!

Gaes ontwikkelingen
jun 12, 2023

GAES op HAS Geo Experience 2023!

Aanstaande donderdag 9 maart organiseert de opleiding Applied Geo-Information Science (AGIS) van HAS green academy de HAS Geo Experience: het grootse onderwijsgedreven Geodata Science & Visualisatie event voor de leefomgeving van Nederland! Wij presenteren op deze dag de Groen Als Een Service-manier om onze openbare ruimte data-gedreven, groener, duurzamer en klimaatbestendig te maken.

Gaes ontwikkelingen
mrt 6, 2023