Gaes ontwikkelingen
Meten is weten!

Wil je weten welke prestatie het groen in je gemeente, op je project of zorglocatie levert? Dan zijn sensoren een ideaal instrument om deze prestaties te meten.

Of het gaat om Temperatuur, Bodemvocht, Fijnstof, Biodiversiteit of Sociale Waarden, GAES zal je helpen om deze gegevens te meten.

Ons GAES-dashboard zal deze gegevens op een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke manier presenteren.
Diverse tools in het dashboard helpen je om op een heldere manier data en gegevens te analyseren.
In onderstaande demo geven we een indruk wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer

GAES is aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2023!

Op 27 en 28 september is GAES aanwezig op de vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht: de verzamelplek voor alles over inrichting en beheer van de openbare ruimte. Wij presenteren hier onze GAES Digital Twin. Daarmee tonen we de werkelijke waarden en baten van de inrichting van uw openbare ruimte, projecten en gebiedsontwikkeling.

Gaes ontwikkelingen
sep 12, 2023

GAES is partner van het Circulaire Openbare Ruimte Congres!

Dit congres wordt op 14 en 15 juni in de voormalige opslagloods De Fruitvis in de Rotterdamse haven gehouden. Kom jij ook langs op de stand van GAES? En mis vooral de inspiratiesessie ‘de waarden en baten van een circulaire boom’ van Wil Jacobs, manager van GAES, samen met de Gemeente Den Haag niet!

Gaes ontwikkelingen
jun 12, 2023

GAES op HAS Geo Experience 2023!

Aanstaande donderdag 9 maart organiseert de opleiding Applied Geo-Information Science (AGIS) van HAS green academy de HAS Geo Experience: het grootse onderwijsgedreven Geodata Science & Visualisatie event voor de leefomgeving van Nederland! Wij presenteren op deze dag de Groen Als Een Service-manier om onze openbare ruimte data-gedreven, groener, duurzamer en klimaatbestendig te maken.

Gaes ontwikkelingen
mrt 6, 2023