Gaes ontwikkelingen
GAES partner van MVO Nederland

Net voor het einde van het jaar is GAES officieel partner van MVO Nederland geworden!

Onze bedrijfsfilosofie om met GAES de openbare ruimte optimaal, klimaatneutraal, circulair en op basis van bewezen data in te richten past perfect bij de doelstellingen van MVO Nederland.

We zien er dan ook naar uit om in samenwerking met andere leden van MVO Nederland vanuit een sterk netwerk bij te dragen aan een groene Nieuwe Economie.

Ben je benieuwd naar ons aandeel aan de Nieuwe Economie en hoe wij je kunnen helpen met het vergroenen van jouw Nieuwe Economie? Neem contact op!

GAES_MVO-Nederland

Lees meer

Noviteitenfietstocht in Den Haag

Het laatste groenbeheerdersoverleg in de gemeente Den Haag stond in het teken van noviteiten in de openbare ruimte. In stadsdeel Laak zijn diverse vooruitstrevende projecten al fietsend bezocht. Boombunkers, biochar, Urban waterbuffer, circulaire materialen en Groen Als Een Service waren belangrijke thema’s tijdens deze fietstocht.

Gaes ontwikkelingen
mei 31, 2022

Meten is weten!

Wil je weten welke prestatie het groen in je gemeente, op je project of zorglocatie levert? Dan zijn sensoren een ideaal instrument om deze prestaties te meten. Ons GAES-dashboard zal deze gegevens op een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke manier presenteren.

Gaes ontwikkelingen
feb 2, 2022