Gaes ontwikkelingen
GAES partner van MVO Nederland

Net voor het einde van het jaar is GAES officieel partner van MVO Nederland geworden!

Onze bedrijfsfilosofie om met GAES de openbare ruimte optimaal, klimaatneutraal, circulair en op basis van bewezen data in te richten past perfect bij de doelstellingen van MVO Nederland.

We zien er dan ook naar uit om in samenwerking met andere leden van MVO Nederland vanuit een sterk netwerk bij te dragen aan een groene Nieuwe Economie.

Ben je benieuwd naar ons aandeel aan de Nieuwe Economie en hoe wij je kunnen helpen met het vergroenen van jouw Nieuwe Economie? Neem contact op!

GAES_MVO-Nederland

Lees meer

GAES op HAS Geo Experience 2023!

Aanstaande donderdag 9 maart organiseert de opleiding Applied Geo-Information Science (AGIS) van HAS green academy de HAS Geo Experience: het grootse onderwijsgedreven Geodata Science & Visualisatie event voor de leefomgeving van Nederland! Wij presenteren op deze dag de Groen Als Een Service-manier om onze openbare ruimte data-gedreven, groener, duurzamer en klimaatbestendig te maken.

Gaes ontwikkelingen
mrt 6, 2023

Noviteitenfietstocht in Den Haag

Het laatste groenbeheerdersoverleg in de gemeente Den Haag stond in het teken van noviteiten in de openbare ruimte. In stadsdeel Laak zijn diverse vooruitstrevende projecten al fietsend bezocht. Boombunkers, biochar, Urban waterbuffer, circulaire materialen en Groen Als Een Service waren belangrijke thema’s tijdens deze fietstocht.

Gaes ontwikkelingen
mei 31, 2022