Gaes ontwikkelingen
GAES op de Vakbeurs Openbare Ruimte

Op 22 en 23 september was het zover: we toonden GAES aan Nederland op de Vakbeurs Openbare Ruimte! De ontvangst van GAES op de beurs was veelbelovend en we kijken terug op een succesvolle beurs en eerste introductie van GAES.

Beurs 2021

Lees meer

Noviteitenfietstocht in Den Haag

Het laatste groenbeheerdersoverleg in de gemeente Den Haag stond in het teken van noviteiten in de openbare ruimte. In stadsdeel Laak zijn diverse vooruitstrevende projecten al fietsend bezocht. Boombunkers, biochar, Urban waterbuffer, circulaire materialen en Groen Als Een Service waren belangrijke thema’s tijdens deze fietstocht.

Gaes ontwikkelingen
mei 31, 2022

Meten is weten!

Wil je weten welke prestatie het groen in je gemeente, op je project of zorglocatie levert? Dan zijn sensoren een ideaal instrument om deze prestaties te meten. Ons GAES-dashboard zal deze gegevens op een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke manier presenteren.

Gaes ontwikkelingen
feb 2, 2022